lauantai 15. joulukuuta 2012

ETUSIVU

Photobucket Heippa hei! Ja tervetuloa lukemaan 16-vuotiaan helsinkiläistytön kirjoittamaa Legacy Challengea. LC kertoo suvusta nimeltä Faith, joka matkallaan kymmenenteen sukupolveen kohtaa epäonnisia sattumia ja upeita tapahtumia. Valmistaudu lukemaan jännittävää versiota perinteisestä Legacy Challengesta! Klikkaile itsesi lukemaan sivun oikeasta laidasta. Muistakaa jättää kommentti! Terveisin Galaxy.

15 kommenttia:

 1. Tääkin LC vaikuttaa ihan kivalta ja jään lukemaan:) Yh kaipaan sun ekaa LC mikä ei pitkälle ehtiny se oli jotenki niin kutkuttava mut mitäpä pelille voi... Tiedän tunteen kun menettää perheen mistä tykkää koska itelle kävi ihan samoin kaksikin kertaa:(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ainii t: Chitsuks radolasta:D

   Poista
  2. Joo mäkin kaipaan Mc Murphyja, mutta toivotaan, että tästä tulee yhtä hyvä! :)

   Poista
 2. "Toiminnot: luin, tykkäsin, rakastin"

  MIKSI EI OLE EN TYKÄNNYT-TAIMUUTAVASTAAVAATOIMINTOA?:C Luuletko että kaikki tulevat tänne rakastamaan ja tykkäämään kömpelöstä legacystasi? Jaksoin katsoa jokaisesta osasta vain kuvat ja luin aluksi että tossa 4.osan otsikossa luki "vanha vittu". LOLOLOL.

  VastaaPoista
 3. Charlotte: Just sen takia ettei ihmiset vain laita "en tykännyt" vaan tulisivat sun hienon esimerkin tavoin kertomaan kritiikkiä miksi osa ei miellyttänyt :) En luule, et kaikki tulee tänne tätä rakastamaan, ei kaikki voikkaan kaikesta tykätä, harmi että LC on mielestäsi kömpelö, tää on kuitenkin vaan paras mihin pystyn, jos sulla on täydellinen LC niin voit sen toki linkittää mulle :) Harmi ettei keskittymiskykys riittäny lukemaan tekstejä, ne auttais ehkä osan seuraamisessa. Otsikossa lukee "Vanha tuttu", lukihäiriötestin voit tehä täällä: http://www.lukihairio.fi/fi/?gclid=COqcmPWslbQCFS56cAodHGoAKQ toivottavasti auttoi, kiitos kommentistasi! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahah ei luoja.:D Ihan kuin yksi väärin luettu sana meinaisi sitä että olisi lukihäiriö. Harmittaa tuottaa sinulle pettymys ettei minulla ole sellaista, toivottavasti et nyt kovin hirveästi masentunut tästä kaameasta, traumaattisesta tiedosta.:c

   Poista
  2. Uskoisin, että tuota "En tykännyt"- linkkiä ei ole, koska ihmiset, jotka eivät tykkää tästä voivat saman tien painua takaisin sinne mistä tulivat. En minä ainakaan haluaisi tietää niistä lukijoista, joita ei kiinnosta. :D

   Jos noista vaihtoehdoista ei löydy sopivaa, mutta haluat kuitenkin ilmaista mielipiteesi, voi sen tulla asiallisesti (!) sanomaan tänne kommentteihin. (:

   Anteeksi puuttumiseni. Kiitos Galaxylle tästä mielenkiintoisesta tarinasta! Täällä on ainakin yksi kiinnostunut ja uutta osaa odottava lukija ruudun toisella puolella.

   Poista
 4. Moikka! Linkkasit tän mun blogiin ja päätin tulla kattomaan. :) Kivalta vaikuttaa, kuten sun edellisetkin LC't. Ajattelin vaan ilmoittaa, että anonyyminä jään seurailemaan.
  Hyvää uutta vuotta sullekin!

  -P

  VastaaPoista
 5. Heips!
  Tosi kiva LC sulla, jään seuraamaan tätä. (: Toivottavasti kirjoitat uuden osan pian!

  Perustin itekin simstarinan pitkän tauon jälkeen. Jos kiinnostaa kurkkaas tänne: www.cresims.blogspot.fi

  VastaaPoista
 6. Ihana blogi ja tosi hyviä osia on tullut :) Käviskö linkinvaihto??

  >>legacyfox.blogspot.fi<<

  VastaaPoista
 7. Minua myös kiinnostaisi että jatkuuko tämä vielä? Toivoisin ainakin jatkoa! :)

  VastaaPoista
 8. Tämä on ilmeisesti loppu..?

  VastaaPoista
 9. Jatkuuko? Jos jatkuu:
  lcsunler.blogspot.fi
  Linkkasin tän sinne :)
  Ois kiva jos kävisit kurkkaamassa ja vastalinkittäisit ;)

  VastaaPoista
 10. Voi harmi, ois ollu kiva jos jatkuis :c

  VastaaPoista